Gelnagels of gel-lak.

 

Gelnagels.

Gel kan worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels.

Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘tips’ of 'sjablonen'. Tips zijn kleine kunststof verlengstukjes die op de natuurlijke nagel worden gelijmd en sjablonen zijn mallen die voor een verlenging met gel zelf zorgen. De gel is een stroperige substantie die alleen hard wordt onder UV-licht. De gel is geurvrij en (meestal) hypoallergeen. Gelnagels zijn buigzaam en breken niet zo snel.

 

Het zetten van gelnagels duurt ongeveer 1,5-2,5 uur (afhankelijk van de gewenste behandeling).

Na ongeveer 3 à 4 weken zullen de nagels uitgroeien (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels).

Deze uitgroei kunt u met gel weer laten opvullen.

 

Gel-lak.

Gel-lak wordt gebruikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagels en om de nagels langdurig van een mooie glansende (gekleurde, french of transparante) laag te voorzien. Gel-lak wordt niet gebruikt voor het verlengen van de nagels. De gel-lak is qua substantie net zo dun als nagellak en wordt met dunne laagjes op de nagel aangebracht. Ook de gel-lak is een substantie die alleen hard wordt onder UV- of

Ledlicht. De gel is geurvrij en (meestal) hypoallergeen.

 

Het plaatsen van gel-lak duurt ongeveer 30 minuten tot 1 uur (afhankelijk van de gewenste behandeling).

Na ongeveer 3 à 4 weken zullen de nagels uitgroeien (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels).

Deze uitgroei kunt u met gel weer laten opvullen.

 

 

 

De mogelijkheden met beiden zijn zeer divers.

 

U kunt kiezen voor een heel natuurlijk uitstraling, waarbij alleen voor de versteviging een laagje gel op uw eigen nagel wordt aangebracht.

De nagels hebben door de gel een mooie glans.

 

U kunt er voor kiezen de nagels langdurig een mooie kleur te laten geven. Leuk en verzorgd! Denk eens aan een kleur passend bij een feestelijke outfit. De mooie glanslaag laagt uw nagels stralen. Er zijn ruim 30 kleuren aanwezig. Mooi als de teen- en vingernagels in dezelfde kleur zijn gelakt.

 

U kunt kiezen voor een French. Dat is een wit (of gekleurd) randje op de nagel. Dit kan mooi verzorgd kort of sprankelend lang. Rond of vierkant gevijld. Precies zoals u het wenst! Geef daarom goed aan wat uw wensen zijn.

 

En voor bruiloften, feesten of gewoon als u het leuk vindt: Design-nagels!!!

Vraag naar de bijkomende kosten voor sommige designs.